Våra tjänster

Certifierade konstnärer som hjälper företag att främja en starkare företagskultur.

Vi gör det på tre olika sätt

Studier visar på att ett snyggt och inspirerande kontor är attraktivare än en högre lön.

Kontorsinredning behöver ändras regelbundet för en omväxlande arbetsmiljö.

Såklart är det ekonomiskt ohållbart att byta ut soffor och möbler var tredje månad, istället erbjuder vi certifierad konst till arbetsplatser. En helhetslösning där vi levererar, installerar och byter ut konst var tredje månad.

Utställningarna som består av dokumentationer av konstverk i form av fotografier byts periodvis ut till nya verk. Detta är både miljövänligt och hållbart där du alltid garanteras omväxlande och moderna väggar till kontoret.

Hur fungerar det?

Artaround kommer till er arbetsplats och gör en behovsanalys.

Vi levererar konst till ert kontor.

Vi installerar.

Efter tre månader är det dags att byta ut konsten och ny leverans med konst installeras.

Vernissager och After Works

Vid varje ny om-hängning på ert kontor erbjuder vi att konstnärerna kommer till eran arbetsplats för vernissage och en presentation om deras konstnärskap där de berättar vad det är man ser på konstverken. 

Teambuilding och Workshops

I våra workshops och teambuilding håller konstnärer kurser i olika konstnärliga praktiker. Dessa kurser går att beställa allt från två timmar uppåt mot en heldag. Nedan går det att läsa om varje specifik kurs.

Oljemåleri

Lär er grundteknikerna i oljemåleri. Hur gör professionella konstnärer när de tar fram en ny målning? Den här kursen är vår populäraste kurs som både är stimulerande, avkopplande och underhållande för dig och dina medarbetare. Låt våra oljemålare guida er steg för steg i hur man använder sig av olika måleritekniker, bekanta er med olika penslar och färger för att skapa just de där starka kvalitativa målningarna.

Inga förkunskaper krävs.

Guidad tur Stockholms konstscen

Låt en av våra konstnärer guida er till olika utställningar i Stockholm. Här besöker ni museum och gallerier där konstnären personligen berättar om de olika verken. Det här är en guidad vandring utöver det vanliga där målsättningen är att få inspiration och få besöka Stockholms exklusiva gallerier. Evenemanget kan planeras efter önskemål, från en timme till uppåt fyra timmar.

Skulptur

I denna teambuilding-kurs bekantar vi oss med skulpturala objekt. Varje deltagare får olika typer material  där vi lär oss vad de olika verktygen och hur man strategiskt lägger upp en plan för att ta fram en ny form och skulptur. En populär och unik kurs för alla deltagare.

Inga förkunskaper krävs.

Lär dig tänka kreativt

Hur lär man sig se det som andra inte ser?
Hur kommer man på den där speciella idén som slår? Lär ditt arbetslag tänka kreativt, vidga dina vyer och lär er se på er omgivning på ett helt nytt sätt! I första delen av kursen gör vi gemensamma övningar i att träna seendet med konstnärliga verktyg som papper, kol och pennor. Den senare delen gästas vi av en krokimodell där vi studerar människokroppens olika former och linjer. Kursen kan variera från 1 timme upp till tre timmar.

Inga förkunskaper krävs.

Strata Cut

Är du intresserad av animation hämtad från den gamla skolan? Då är Strata cut absolut något för dig! Strata Cut är en form av animationsteknik där vi använder oss av färgglad plastilina-lera som vi sedan gör stop motion-animationer med. Stop motion innebär att en stillbild tas efter varje förändring av leran och när tolv stillbilder tagits har en sekund rörlig bild skapats och så fortsätter vi tills att vi har gjort en animationsfilm. För varje bild som tas så överaskas kursdeltagarna med hur denna lera kan ge kaotiska och unika animationsfilmer. En mycket enkel, lekfull och rolig samarbetskurs där man kan välja att planera hur animationen skall bli eller så lämnar man det åt slumpen. En mycket uppskattad kurs för alla åldrar.

Inga förkunskaper krävs.

Kortfilm

Låt dig och dina kollegor prova på att spela in en kortfilm! Vi delar in er de olika yrkesrollerna en film kräver där får ni prova på att vara regissör, kostymdesigner, ljussättare, producent med mera. Kursen är två heldagar i centrala Stockholm. Kursen lär er olika inspelningstekniker, regi, casting, manusbearbetning och ljussättning. Vi kommer arbeta med riktiga skådespelare och denna kurs är lika kul som intensiv men helt klart ett minne för livet! 

Inga förkunskaper krävs.

I samarbete med Kampaay.se så kan du boka gruppworkshops och konstaktiviteter för din arbetsgrupp.
Kontakta Kampaay för att få reda på mer!

Ta makt. Blottad öm punkt, Sofia Kråka I Jag sprang för att känna kroppens puls som steg, för att jag valde att känna pulsen som steg, Sofia Kråka I Akryl på duk
Contract Ribbon, Carl-Oskar Linné I Fotografi
Azteker IV, Jakob Hultin Rosenberg I Akryl på duk
Jag sprang för att känna kroppens puls som steg, för att jag valde att känna pulsen som steg, Sofia Kråka I Akryl på duk
Oceanfront, Lisa Trogen Devgun I Kollage
Som sten, Jenny Käll I Naturmaterial
Jag sprang för att känna kroppens puls som steg, för att jag valde att känna pulsen som steg, Sofia Kråka I Akryl på duk
Oceanfront, Lisa Trogen Devgun I Kollage
Som sten, Jenny Käll I Naturmaterial
Artaraound.se logo

Kundservice

MK Contemporary

info@artaround.se

Kontakta oss

Information

Om oss

Jobba hos oss

Karriär